Belvedere Pink Grapefruit 0.7

Belvedere Pink Grapefruit 0.7

39.95
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf 35.-
Gratis achteraf betalen
Volgende dag geleverd*
Te bestellen vanaf 1 fles
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Beschrijving
Belvedere is 's werelds orginele Luxury & Perium vodka en is het resultaat van 600 jaar  expertise op het hoogste niveau. De basis voor de uit Zyradow komende vodka is Dankowskie Gold Rye en hun eigen ongerepte water bron op eigen grond gebied. De rogge zorgt voor het karakter en het water zorgt voor de zachtheid. Alle verschillende fruitsmaken worden, in tegenstelling tot veel andere vodka's, verkregen door fruit voor een periode van 6 tot 12 weken mee te laten weken met de vodka.

De in 1993 geintroduceerde naam "Belvedere" heeft sinds deze tijd grootse fuore gemaakt in zowel de betere horeca alsook de trendy nachtclubs en cocktail bars. In 2015 is Belvedere tijdens de presigieuze International Spirits Challenge 2015 uitgeroepen tot ‘Vodka Producer of the Year’.

Belvedere is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. 

Wijnkaart

De smaak is zacht, fruitzoet met een rijke fluwelen structuur. Verfrissende tonen van roze grapefruit, verwarmende gember en citroen zest vormen een mooie eenheid, met een goede balans tussen aciditeit en pittigheid. De afdronke heeft veel vers citrusfruit met tonen van zoete specerijen en roomzachte vanille.

Bijzonderheden

Belvedere Citrus wordt gemaakt volgens het door de Frnase smaak koning Elie-Arnaud Denoix gepattenteerde macaratieproces. Voor de Pink Grapefruit gebruikt Belvedere kwaliteitsfruit; Argentijnse roze grapefruits, gecombineerd met verse gember en Spaanse citroenen.

Als het fruit rijp is wordt het geoogst waarna de schillen meeweken in de Belvedere Pure. Deze wordt vervolgens gedestilleerd en geblend met het eigen artisan water om de blend tot 40% alcohol teug te blenden.

Belvedere Pink Grapefruit & Rozemarijn Spritz
35 ml Belvedere Pink Grapefruit
35 ml Lillet Rose (vermouth)
Bruisend water & Tonic
Roze grapefruit
Takje Rozemarijn

 
Land Polen
Merk Belvedere
Gedestilleerd Wodka
Inhoud 0.7
Streek Zyrardow
Serveertemperatuur 6-8
Herkomst Zyrardow