Verzenden & bezorgen

Wanneer u een bestelling plaats via onze webshop dan heeft u uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u in huis of vaak zelfs de volgende dag*. Wanneer de wijnen die u heeft besteld op dat moment niet voorradig zijn, dan zullen wij u op de hoogte houden over uw bestelling en gezamenlijk tot een passende oplossing komen.


Wij versturen uw bestelling gratis door heel Nederland*. Wanneer uw bestelling naar het buitenland gaat, dan zullen wij verzendkosten in rekening moeten brengen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.


Wij leveren onze producten via PostNL. U krijgt dan ook een track & trace code naar uw e-mailadres gestuurd waarmee u uw pakket kunt volgen. PostNL levert ook op zaterdag uw bestelling af.
* Omdat wij afhankelijk zijn van PostNL, kunnen de levertijden rondom de feestdagen, in verband met de drukte, afwijken van onze normale levertijd.


* Het verzenden van relatiegeschenken en kerstpakketten wordt door ons doorberekend. De prijs is afhankelijk van de grootte van het door u gekozen pakket.